Nieuw in de Eco Pop-up Store. Natuurlijke zonnebrillen van Ebbenhout met de verschillende tinten en de organische houtnerven zet jij de trend voor dit jaar

houten zonnebril

Rozen houten zonnebrillen zijn geschapen van de allerbeste kwaliteit hout en passend voor zowel vrouwen als mannen. Door de originele houtnerf is elke zonnebril bijzonder. Alle Walnoothouten zonnebrillen zijn met de hand gemaakt en zijn veder licht van gewicht. Verder zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende lenzen met de allerbeste UV400 protectie tegen zonlicht. Deze originele zonnebrillen zijn samengesteld uit meerdere laagjes gekleurd hout in diverse kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand worden geschapen en door de diverse tinten en de organische houtnerven is elke houten zonnebril uniek.

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten Zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur gecombineerd met bruin gepolariseerde glazen is een prachtige zonnebril. Bamboehouten zonnebrillen zijn van uitstekende deugdelijkheid tegen een betaalbare prijs met respect voor de het milieu.

Het met zorg geselecteerde hout wordt ingezet voor het raamwerk van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een organische uitstraling en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke nerven van het hout. Geen enig montuur houten zonnebril is gelijk. Brilmontuur van Ebbenhout in meerdere houtlagen. De aarde, de kalmte, de elementen, de geur van het seizoen en de frisse bries door de hoofdharen. De natuur is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Afkomstig van degelijk bamboe hout, een paar stukjes metaal en de lenzen waar je de zon mee kunt weerstaan. Houten zonnebrillen maken jouw zomer uniek. Een trend die de komende jaren alle trends gaat inhalen. Een merk, vol gedrevenheid en innovatie. Een product, waar geen ander artikel aan kan tippen.

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor deugdelijkheid en expressie! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een beperkte oplage en heeft biedt daardoor extra uniekheid. Dit betekent dat je er altijd apart uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Walnoothout en hebben gepolariseerde bruine lenzen. Daarbij (lees verder...) zijn ze ook nog lichtwegend te dragen. Perfect voor op de strand. Vervolgens beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het aangenaam om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks stuk te krijgen.

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer egaal is ebbenhout dat bekend staat om zijn gitzwarte kleur.

zonnebrillen


Eveneens gebruikt in muziekinstrument fabricage is beukenhout is van goede deugdelijkheid en multi-purpose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *