Nieuw in de Eco Pop-up Store. Prachtige zonnebrillen van Walnoothout met de diverse tinten en de karakteristieke houtnerven zet jij de trend voor de zomer

houten zonnebril

Bamboe houten zonnebrillen zijn geschapen van de beste kwaliteit hout en passend voor zowel dames als mannen. Vanwege de unieke houtnerf is elke houtenzonnebril uniek. Alle Esdoornhouten zonnebrillen zijn met de hand gemaakt en zijn ultra licht van gewicht. Bovendien zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende lenzen met de beste UV400 protectie tegen de zon. Deze originele zonnebrillen zijn samengesteld uit meerdere lagen gekleurd hout in verschillende kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand wordt gemaakt en door de diverse tinten en de organische houtnerf is elke houten zonnebril bijzonder.

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten Zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde glazen is een prachtige zonnebril. Rozenhouten zonnebrillen zijn van uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs met respect voor de de natuur.

Het met zorg geselecteerde hout wordt ingezet voor het raamwerk van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een organische uitstraling en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de kenmerkende lijnen van het hout. Geen enkel model houten zonnebril is gelijk. Montuur van Skateboardhout in meerdere houtlagen. De natuur, de kalmte, de storm, de geur van het seizoen en de frisse wind door de hoofdharen. De aarde is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Gemaakt van solide bamboe hout, een paar stukjes metaal en de lenzen waar je het zonlicht mee kunt trotseren. Houten zonnebrillen maken jouw zomer fantastisch. Een mode die de (lees meer) eerstvolgende jaren alle trends gaat passeren. Een merk, vol bevlogenheid en innovatie. Een artikel, waar geen ander artikel aan kan tippen.

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor deugdelijkheid en creativiteit! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een beperkte oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd bijzonder uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Skateboardhout en hebben gepolariseerde blauwe lenzen. Bovendien zijn ze ook nog lichtwegend te dragen. Ideaal voor op de strand. Daarenboven beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het comfortabel om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks kapot te krijgen.

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer egaal is ebbenhout dat geroemd wordt om zijn gitzwarte kleur.

zonnebrillen


Eveneens gebruikt in muziekinstrument productie is beukenhout is van hoge kwaliteit en multi-purpose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *